Kontor

GöTEBORG

Stampgatan 20A

Snabbfakta
Adress
Stampgatan 20A, 411 01 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
352 kvm

Kontorslokal i fint bevarat sekelskiftshus

Välkommen till Stampgatan 20A, Göteborg. Högst upp i huset på våning 3 hittar ni denna fantastiska kontorslokal med dryga 3 meter i takhöjd. Lokalen består till mestadels av cellkontor med plats för cirka 10-12 medarbetare och präglas av fina sekelskiftsdetaljer som beblandas med moderna inslag. Här finns även konferensrum och öppna sociala ytor. Till lokalen hör pentry och tre WC varav en med dusch. Här sitter du på bekvämt avstånd till alla möjliga faciliteter. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning
Stampen är en utav Göteborgs mest centrala stadsdel och kännetecknas mestadels av kontorslokaler, butiker och restauranger i bottenplan. Stampgatan 20 är beläget mellan Centralstationen och Gamla Ullevi och har utsikt över ån som löper igenom Göteborg. Här finns även Trädgårdsföreningen nära till hands för de som söker grönområden i närhet till sitt kontor.
Kommunikation
Med sitt centrala läge talar kollektivtrafiken för sig själv. På endast 5 minuters promenad nås Centralstationen som förbinder spårvagns, buss- och tågtrafik. För den som tar sig till fots finns såväl gångbana som cykelbana. Tvärs över ån nås Ullevigatan som med bil tar dig ut på E6 på ett par minuter. Parkering finns precis utanför fastigheten.
Service
I närområdet finns allt du behöver; från trevliga kvällsaktiviteter och restauranger till matbutiker och gym. I området är det tätt på hotell, vilket gör området perfekt för företag som har besökare som reser lite längre.

Karta

Hör av dig till oss

Max Carlsson

Lokalförmedlare

Max

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*