Kontor

GöTEBORG

Sankt Sigfridsgatan 66

Snabbfakta
Adress
Sankt Sigfridsgatan 66, 41266 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
150 kvm - 180 kvm

Ett halvt hus till uthyrning!

Välkommen till S:t Sigfridsgatan 66, Göteborg. I denna charmiga fastighet har ni möjlighet att hyra en fantastiskt fin kontorslokal med väl bevarade stuckaturer. Lokalen är genomgående med flertalet kontorsrum och har ett modernt och fräscht pentry. Kontorsrummen lämpar sig också för såväl mindre mötesrum som större konferensrum. Fönsterpartierna blandas mellan välvda fönster och större partier vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Önskar ni sitta i en karaktärsrik fastighet och ett helt våningsplan för er själva? Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning
Örgryte är beläget i Östra Centrum och ligger ungefär 5-10 minuters promenad från Liseberg/Korsvägen. Här sitter ni och arbetar i ett lugnt centralt villaområde, precis vid huvudleden med närhet till citykärnan. Tack vare närheten till staden har ni enkel tillgång till flertalet lunchrestauranger samt närhet till fina promenadstråk i grönskande omgivning.
Kommunikation
Fastigheten på Sankt Sigfridsgatan 66 har ett mycket bra geografiskt läge och når E6:an med bil på bara ett par minuter i båda riktningarna. Parkering finns möjlighet att hyra vid fastigheten. På huvudgatan precis utanför går det linjetrafik i form av buss med avgångar var 5-10 minut som på en kort sträcka tar er till en av Göteborgs större knutpunkter - Korsvägen. Det är även mycket smidigt att ta sig till fastigheten för de aktiva som cyklar.

Karta

Hör av dig till oss

Max Carlsson

Lokalförmedlare

Max

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*