Butik, Övrigt

LINDOME

Spinnmästarevägen 2

Snabbfakta
Adress
Spinnmästarevägen 2, 437 34 Mölndal
Kommun
Mölndal
Objektstyp
Butik, Övrigt
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
100 kvm - 100 kvm

Bli en del av Spinneriet

Välkommen till Spinneriet, den charmiga och genuina destinationen för hantverk och upplevelser, där unika butiker, restauranger och kreatörer samverkar. Här kan vi nu erbjuda fem lokaler om cirka 100 kvadratmeter vardera för dig som vill bli en del av en skapande atmosfär och vara en bidragande aktör till en destination med mycket historia och stort fokus på kvalitet och hållbarhet. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Området

Omgivning
I en grönskande dal ligger Spinneriet, en historisk spinnerifabrik från 1800-talet. Mycket av den industriella karaktären har bevarats av fabriken och moderniserats invändigt för att uppnå en bättre helhetsupplevelse. Signumet för byggnaden är det rostfärgade teglet och spröjsade fönsterna som utmärker sig från övriga husen i området. Precis utanför Spinneriet finns en lekplats för barnen, stora gröna ängar och i närområdet finns mycket vandringsleder och sevärdheter som exempelvis grottor att upptäcka.
Kommunikation
Med bil tar du dig till Spinneriet på under 15 minuter från Mölndals Centrum. Utanför fastigheten finns flertalet gratisparkeringar och dessutom pågående planer för att utöka och rusta upp befintlig parkeringsyta. Med kollektivtrafik gäller buss 761 från Mölndals bro alternativt från Lindome station till hållplatsen Annestorpsvägen, där det är cirka 5 minuters promenad till Spinneriet. Pendeln från Göteborg till Lindome station tar cirka 15 minuter.
Service
Spinneriet är ett unikt handelskluster med allt från inredningsbutiker och klädbutiker till yrkesverksamma fotografer och konstnärer. Inne i Spinneriet finns ett café och alldeles intill finner du Lilla Spinneriet som serverar lunch och bakverk av hög klass. Lilla Spinneriet kan dessutom abonneras för bröllop och event.
Övrigt
Det finns mycket framtida planer för Lindome som bland annat innebär fler bostäder, utökad handel och kollektivtrafik. Lindome är ett strategiskt bra läge som kommer blomstra inom de närmsta åren.

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*