Kontor

ÖREBRO

Slottsgatan 8

Snabbfakta
Adress
Slottsgatan 8, 70361 Örebro
Kommun
Örebro
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Hiss
Ja
Area
348 kvm - 697 kvm
Handicap WC
Ja

Nyrenoverade kontor ett stenkast från slottet.

På Slottsgatan 8A i centrala Örebro, finns nu möjlighet att hyra en nyligen upprustad kontorslokal. Med sina totalt 697 kvadratmeter, fördelat på två plan, erbjuder lokalen en flexibel och modern arbetsmiljö. Planritningen är varierad och består av öppna landskap, cellkontor och telefonrum. Allt är färdigt för inflyttning, komplett med komfortkyla för optimal arbetsmiljö. På bottenvåningen finns tillgång till ett konferensrum för alla hyresgäster, och här ligger även den välbesökta restaurangen Chicce, perfekt för både affärsluncher och after work.

Planlösning

Området

Omgivning
Med sitt utmärkta läge vid korsningen Slottsgatan och Fredsgatan är du nära allt vad Örebro har att erbjuda. Effektiva kommunikationer, närhet till både Friskis & Svettis och diverse parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten gör detta till en strategisk position. Dessutom är det bara en kort promenad till både Centralstationen och Universitetssjukhuset.
Övrigt
På denna historiska plats låg tidigare Örebro Kvarn. Under 1980-talet var större delen av den ursprungliga byggnaden i så pass dåligt skick att den behövde rivas. I dess ställe restes denna nuvarande ändamålsenliga byggnad. Även om huvuddelen av den gamla kvarnen revs, finns fortfarande några av de ursprungliga byggnaderna kvar på gården, där bland annat Friskis & Svettis nu har sina anpassade lokaler.

Karta

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

VD/Delägare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*