Kontor

GöTEBORG

Östra Hamngatan 50

Snabbfakta
Adress
Östra Hamngatan 50, 41109 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
96 kvm

Häftig vindsvåning i ett utav Göteborgs bästa lägen!

På Östra Hamngatan finns nu denna vindsvåning tillgänglig som passar perfekt för er som söker mindre kontor Inom Vallgraven. Lokalen består till största del av öppen kontorsyta med vackra takbjälkar och fint ljusinsläpp ifrån takfönstren. Till lokalen hör ett pentry med tillhörande köksö vilket ger kontoret en familjär känsla. I lokalen finns även ett större rum som idag används som fotostudio men som kan nyttjas för kontors- eller konferensrum. Lokalen är belägen i ett av stadens mest händelserika områden där alla typer av restauranger och shopping finns runt hörnet. Kontakta oss gärna för frågor och visning.

Planlösning

Området

Omgivning
Området kring Östra Hamngatan 50 i Göteborg är fyllt med liv och erbjuder en mångfald av butiker, restauranger och kulturella platser. Med närheten till Nordstan köpcenter, Avenyn och vackra promenadstråk längs älven, skapas en inspirerande mix av stadspuls och avkoppling.
Kommunikation
Kontoret nås enkelt med olika kommunikationsmedel. Nära till spårvagnshållplatser, bussar och gångavstånd från centralstationen möjliggör smidig och mångsidig tillgänglighet för dig som åker kollektivt. För att ta dig in med bil rekommenderas att åka via Allén in till centrum och sedan parkera längs gatan eller nära angränsande parkeringshus såsom Kungsgaraget eller P-hus City.
Service
Området erbjuder en fördelaktig blandning av bekvämligheter. Du kommer att upptäcka en rik mångfald av restauranger som passar alla smaker, butiker som erbjuder shoppingmöjligheter, och mysiga kaféer för avkopplande stunder. Dessutom har du tillgång till praktiska serviceinrättningar som apotek, banker och andra bekvämligheter.

Karta

Hör av dig till oss

Max Carlsson

Lokalförmedlare

Max

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*