Kontor

GöTEBORG

Norra Hamngatan 4

Snabbfakta
Adress
Norra Hamngatan 4, 411 14 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
345 kvm

Vackert kontor från 1883 med utsikt över hamnkanalen

Välkommen! I historiens vindslag möts vi i denna lokal av fantastisk arkitektur och utsikt. Lokalen erbjuder en flexibel planlösning med flertalet rum som kan nyttjas som mindre landskap eller generösa kontorsrum. Köket är modernt och inbjudande och bidrar till umgänge och trivsel. Tack vare den generösa takhöjden och lokalens stora fönster skapas ett genomgående ljusflöde vilket ger en mycket rymlig och ljus upplevelse. Lokalen erbjuder ett bra klimat då komfortkyla finns och gör den här kontorslokalen nästintill oslagbar. Detta kontor passar er som söker det lilla extra.

Planlösning

Området

Omgivning
Utöver denna fantastiska byggnad har även grannfastigheterna vacker arkitektur vilket skapar en stämningsfull omgivning. Här är det liv och rörelse från morgon till kväll då området blandas med både bostäder och kommersiella verksamheter. Utanför entrén rinner vallgraven förbi och mynnar ut i hamninloppet.
Kommunikation
Lokalen ligger belägen mellan Centralstationen och Stenpiren som är som är två av Göteborgs största knutpunkter i kollektivtrafiken. Det finns parkeringsplatser på gården att hyra till eller parkering längs gatan.
Service
Ett bättre läge för kaféer, restauranger och butiker är svårt att hitta. Här finns närhet till allt och för alla tillfällen.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*