Butik, Träning/Gym

GöTEBORG

Norra Allégatan 5

Snabbfakta
Adress
Norra Allégatan 5, 413 01 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Butik, Träning/Gym
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
324 kvm
Handicap WC
Ja

Generös och ljus lokal i bottenplan

Varmt välkomna till Norra Allégatan 5 och den växande stadsdelen vid Järntorget. Lokalen om 324 kvm är belägen i markplan och har generösa öppna ytor. I dagsläget är lokalen anpassad för gymverksamhet och består av omklädningsrum, reception och förråd. Lokalen lämpar sig även för andra ändamål. De stora fönsterpartierna och den höga takhöjden ger lokalen ett härligt ljusinsläpp och rymd. Hör mer än gärna av dig vid frågor eller funderingar, alternativt om du skulle vilja komma på en personlig visning av objektet! Herr & dam omklädningsrum RWC samt ramp vid entré Reception Förråd

Området

Omgivning
Stuveriet, Brick Studios, Våghuset och snart Habitat 7 - det är några av de kommersiella nyproduktions fastigheter som dykt upp kring Järntorget. Här befinner du dig mitt i klustret av en spännande stadsutveckling. Här erbjuds en härlig mix av olika områdesstilar.
Kommunikation
Järntorget är en av Göteborgs större knutpunkter och kollektivtrafiken som trafikeras av såväl bussar som spårvagnar är exemplarisk. Centralstationen nås på cirka 10 minuter med flera spårvagns- och busslinjer. För den som kör bil ligger E45 lättillgängligt och parkering finns längs med gatorna.
Service
I området finns massvis av restauranger för såväl lunch- som kvällstid. Även sociala aktiviteter i form av bowling, biljard och dart som passar ypperligt för en rolig aktivitet med företaget. Längs med Linnégatan finns dessutom flertalet mysiga butiker och inte långt ifrån även mysiga Haga nygata. Här finns all service du behöver.

Karta

Hör av dig till oss

Emma Bergsten

Lokalförmedlare

Emma

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*