Kombilokal

GöTEBORG

Marieholmsgatan 66

Snabbfakta
Adress
Marieholmsgatan 66, 41502 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kombilokal
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
647 kvm - 1503 kvm

Flexibel kombilokal som renoveras!

Välkommen till Marieholmsgatan 66, Göteborg. Här finns möjligheter att hyra kombilokal i en egen fastighet där du som hyresgäst har möjlighet att påverka lokalens användning och ytskikt. Den totala uthyrningsbara ytan uppgår till cirka 1500 kvadratmeter men kan även delas upp i två enheter om mindre yta efterfrågas. Lokalen har två portar och separat kontorsentré. Till fastigheten finns även en inhägnad gårdsyta om 90 kvadratmeter. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning! Snabbfakta: Lokalyta 1: Yta: 647 kvm, uppdelat på 205 kvm kontor och 442 kvm lager/produktion Parkering: 8 st. Lokalyta 2: Yta: 856 kvm, uppdelat på 237 kvm kontor och 619 kvm lager/produktion Parkering: 8 st. Inhägnad gårdsyta: 90 kvm

Planlösning

Området

Omgivning
Marieholmsgatan tillhör området Marieholm/Gamlestaden. Ursprungligen är industriområdet en ö och kallades för Gamlestadens Holme. Här finns många etablerade industriföretag som huserar men även ett par lunchrestauranger. Ett kvarter bort finns bland annat Go Lunch som serverar lunch måndag - fredag och som är mycket uppskattad. Från lokalen är det promenadavstånd till Gamlestadens Station som erbjuder ett större lunchutbud och som dessutom är en knutpunkt för kollektivtrafikresenärer.
Kommunikation
Exceptionellt skyltläge längs med E45 och via Marieholmstunneln nås även E6, samt E20 via Gamlestaden. På fastigheten finns parkeringsyta.

Karta

Hör av dig till oss

Max Carlsson

Lokalförmedlare

Max

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*