Kontor

GöTEBORG

Marieholmsgatan 56

Snabbfakta
Adress
Marieholmsgatan 56, 415 02 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Hiss
Ja
Area
365 kvm - 365 kvm

Kontor med älvutsikt!

Välkommen till det trivsamma kontoret med älvutsikt från alla fönster! Kontoret har ett optimalt läge med sina 5 minuters biltur till centrala Göteborg och endast en avfart bort från leden. Ytan disponeras på två hörnkontor, stort och rymligt pentry, ett kontorslandskap, konferensrum och flertalet rum som kan nyttjas som kontor eller mötesrum. Till kontoret hör en rymlig terass som delas med resterande hyresgäster. Välkommen att kontakta oss för frågor eller visning! Gå gärna in på vår hemsida för en virtuell visning.

Området

Omgivning
Marieholm är ett populärt industriområde som ursprungligen var en ö och kallades för Gamlestadens Holme. Här finns många etablerade industriföretag som huserar, bland annat Ahlsell, Mekonomen och Tingstad för att nämna några.
Kommunikation
Här finns goda förbindelser för den som tar sig kollektivt till arbetet. Närmsta busshållplats är Marieholm som ligger precis utanför fastigheten. Där ifrån går linje 168 som tar dig till en av Göteborg största knutpunkter, Gamlestadens station. Med bil tar du dig smidigt ut på de stora lederna och parkering finns att tillgå kostnadsfritt precis utanför fastigheten.
Service
Det finns flertalet lunchrestauranger i närområdet varav en ligger i fastigheten vilket är tacksamt när vädret stormar. Gamlestadens torg ligger på promenadavstånd och erbjuder ett större utbud av service i form av butiker, restauranger och gym.

Karta

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

VD/Delägare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*