Kontor

GöTEBORG

Marieholmsgatan 4

Snabbfakta
Adress
Marieholmsgatan 4, 41502 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
667 kvm

Rymlig kontorslokal i centrala Göteborg

Välkommen till Marieholmsgatan 4. Här erbjuds ett ljust kontor i ett industri- och handelsområde mitt i centrala Göteborg. Detta är det optimala läget för dig som vill vara city-nära i prisvärda lokaler. Ytorna är disponerade med öppen gemensam yta vid pentry och majoriteten kontorsrum. På fastigheten finns det gott om parkeringar och även ett garage. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Området

Omgivning
Marieholmsgatan ligger i populära industriområdet Marieholm. Här har du närhet till både leden och älven, ett stenkast från Centralstationen. Området är relativt tättbebyggt där flertalet företag inom främst industri är etablerade.
Kommunikation
Lokalen på Marieholmsgatan är strategiskt belägen med nära förbindelse till E6, E45 och E20 vilket ger lätt access med bil oavsett vilket håll du kommer från. Kollektivtrafiken tar dig till och från hållplatsen Vassgatan via buss 59 från Centralstationen. Avgångarna går tätt med cirka 15 minuter emellan och du når Centralstationen på 15 minuter.
Service
Göteborgs Stad planerar för ett stort lyft i området Gullbergsvass som kommer knyta samman staden. I framtiden kommer det finnas plats för 20 000 boende och 20 000 arbetsplatser. Läs mer om stadsutvecklingen på Göteborgs Stads hemsida.
Övrigt
Lunchrestaurangen Restaurang Persilja finns på området och erbjuder varierade luncher varje dag till förmånligt pris. På några minuters promenad kommer du till lunchrestaurangen Älvgården som även den bistår med dagens lunch.

Karta

Hör av dig till oss

Max Carlsson

Lokalförmedlare

Max

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*