Butik

GöTEBORG

Lotsgatan 11

Snabbfakta
Adress
Lotsgatan 11, 414 58 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Butik
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
100 kvm - 250 kvm

Lokal bland charmiga kvarter!

Välkommen till Lotsgatan 11, Göteborg. Majorna är ett område som ligger Göteborgarna varmt om hjärtat. Utöver de äldre fastigheternas charm och närhet till grönska är det dessutom ett populärt område med stark geografisk anknytning. Här i närområdet till Hängmattan finns en lokal i bottenplan som passar för såväl butiks- som kontorsverksamhet. Lokalen har två entréer: en publik från gatan och en personalentré från innergården. Planlösningen består i dagsläget av större rumsindelade ytor med pentry och WC och har möjlighet till en mer öppen planlösning om så önskas. Här finns alla möjligheter att bedriva verksamhet och skapa sig en mötesplats som blir till en destination. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning
Majorna består till stor del av landshövdingehus och har på grund av sin bevarandekultur blivit ett utav de mest populära områdena i Göteborg. Till en början var Majorna en klassiskt arbetarstadsdel och är numera känt för sin restaurangtäta kultur med stort fokus på hållbarhet och second hand. Området tas i uttryck som en avslappnad och hemtrevlig stadsdel.
Kommunikation
Till Lotsgatan 11 är det lätt att ta sig med bil, oavsett om du tar de mysiga innervägarna igenom city eller snabbaccessen via Oscarsleden. Majorna är dessutom det kanske mest cykel trafikerade området i Göteborg. Här glider du snabbt fram på gatorna tillsammans med resterande cykeltrafikanter. För den som åker kollektivt går flertalet spårvagnslinjer längs med Karl Johansgatan, endast ett par minuters promenad bort, med närmaste hållplats Kaptensgatan.
Service
Restaurangutbudet är starkt i Majorna och inom närmaste kvarteren erbjuds bland annat mat från länderna; Sverige, Grekland, Italien, Thailand och Indien. Här finns någonting för alla smaklökar. Nordic Wellness Majorna är beläget tvärs över gatan för den aktiva livsstilen, eller varför inte ta en tur på fotbollsplanerna utanför? På tio minuters promenad kan du även få njuta av Slottskogens grönska och djur.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*