Kontor

GöTEBORG

Logementet Kviberg

Snabbfakta
Adress
Logementet Kviberg, 41527 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
44 kvm - 49 kvm

Logementet Kviberg

Välkommen till Logementet Kviberg i den grönskande, växande stadsdelen alldeles intill Gamlestaden och Serneke Arena. I detta tätbebyggda bostadsområde kommer fyra mindre butiks - eller kontorslokaler i bottenplan husera med god exponering mot gatan. Här har du närhet till såväl service och handel som kommunikationer och kultur, i ett område som andas aktivitet och rörelse. Här finns lokaler i bottenplan tillgängliga för den som vill driva butik- eller kontorsverksamhet.

Planlösning

Området

Omgivning
I Kviberg möts du av en blandad stadsutveckling, allt från de historiska Kviberg kasernerna till nutida modern idrottsarena, där bostäder och handel tillsammans med grönområden skapar en skön mix. Lite längre ned på gatan finner du Gula Villan som är en populär restaurang som serverar såväl lunch och som även håller öppet till de senare timmarna på dygnet.
Kommunikation
Kviberg är ett gång - och cykelvänligt område. Från Kviberg har du även närhet till Gamlestadens knutpunkt och vidare med spårvagn eller tåg. Precis över gatan ligger spårvagnshållplatsen "Göteborg Kviberg" och på ett par minuter söder om tar du dig ut på leden med bil.
Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*