Kontor

GöTEBORG

Kyrkogatan 31

Snabbfakta
Adress
Kyrkogatan 31, 41108 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
215 kvm

Unik pärla mitt i stan

I en fastighet från 1793 finner du denna gömda kontorspärla som nås genom en kullerstensgränd och populära Bar Centro. Två trappor upp möts du av både gemensam takterrass och entrén till lokalen. Lokalen är smakfullt renoverad med smidesväggar/dörrar, modernt kök och ljusa ytskikt. En intern spiraltrappa leder upp till övre plan med fint ljusinsläpp och öppen yta som rymmer många arbetsplatser. Här finns även plats för loungegrupp framför en fransk balkong. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning.

Planlösning

Området

Omgivning
Här är gångavstånd till flera av stadens största knutpunkter; Kungsportsplatsen, Brunnsparken och Centralstationen vilket gör läget oslagbart för den som åker kollektivt. Med bil som färdmedel tar du dig via allén in till centrum och parkerar på gatan eller i närmsta parkeringshus som är P-hus city.
Kommunikation
Mitt i staden, granne med NK-huset och kompassen ligger denna lokal lugnt genom en gränd. Adressen lockar många kaffesugna besökare då Bar Centro sägs ha stans bästa kaffe. Runt hörnet finner ni Göteborgs bästa shoppingutbud samt flertalet restauranger som får smaklökarna att jubla.

Karta

Hör av dig till oss

Emma Bergsten

Lokalförmedlare

Emma

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*