Kontor

MöLNDAL

Krokslätts Fabriker 32

Snabbfakta
Adress
Krokslätts Fabriker 32, 431 37 Mölndal
Kommun
Mölndal
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
190 kvm

Lokal med en härlig industriell känsla!

Välkommen till inspirerande 190 kvm lokal i Krokslätts fabriker 32! I detta mysiga område erbjuds nu en lokal som kan nyttjas som kontor, studio eller passar den kanske in perfekt på er verksamhets specifika önskemål? Planlösningen består av en öppen yta med ett loft, pentry, wc och ett mindre förråd. Loftet kan nyttjas som konferens/mötesrum eller kontorslandskap då fönstren är väl tilltagna och släpper in mycket ljus till lokalen. Den här lokalen passar för företaget som söker det lilla extra.

Planlösning

Området

Omgivning
Krokslätts fabriker är beläget i Krokslätt i nordvästra Mölndal strax söder om Göteborg. Här har de gamla textilfabrikerna gett nytt hem till mängder av företag. Tack vare de vackra tegelhusen och angränsande grönområden som bland annat Safjällets naturreservat är detta ett riktigt trivsamt område. I området finns flertalet valmöjligheter av restauranger och större konferensanläggning att hyra.
Kommunikation
Göteborgsvägen trafikeras av flertalet spårvagnslinjer som tar dig från Göteborgs centralstation i norr till Mölndals station i söder, vilket gör området populärt för företag där medarbetare åker kollektivtrafik. För den som kör bil är läget mycket bra. Med bil är det snabb access ut på E20 precis innan Mölndals sjukhus. Parkering går att hyra via Mölndals stad. För besökare finns betalparkering på området.

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

VD/Delägare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*