Lager, Kontor

MöLNDAL

Krokslätts Fabriker 18

Snabbfakta
Adress
Krokslätts Fabriker 18, 431 37 Mölndal
Kommun
Mölndal
Objektstyp
Lager, Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
225 kvm

Chans att hyra egen kontorsbyggnad!

Välkommen till Krokslätts Fabriker 18, Mölndal. Belägen bland de charmiga gamla textilfabrikerna i en lugn miljö kan vi erbjuda en kontorsyta på 225 kvadratmeter i en egen fristående byggnad. Lokalen består av flertalet cellkontor, två WC varav en med dusch, samt ett rymligt pentry. Till lokalen hör även ett mindre lager med separat entré och lastmöjligheter utanför, vilket gör att lokalen även passar ypperligt för exempelvis ett showroom. Lokalen kan anpassas utefter era önskemål. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning
Krokslätts fabriker är beläget i Krokslätt i nordvästra Mölndal strax söder om Göteborg. Här har de gamla textilfabrikerna gett nytt hem till mängder av företag. Den separata byggnaden är belägen mellan de vackra tegelhusen och angränsar till grönområden som bland annat Safjällets naturreservat. I området finns flertalet valmöjligheter av restauranger och större konferensanläggning att hyra.
Kommunikation
Göteborgsvägen trafikeras av flertalet spårvagnslinjer som tar dig från Göteborgs centralstation i norr till Mölndals station i söder, vilket gör området populärt för företag där medarbetare åker kollektivtrafik. För den som kör bil är läget mycket bra. Med bil är det snabb access ut på E20 precis innan Mölndals sjukhus. Parkering går att hyra via Mölndals stad. För besökare finns betalparkering på området.
Övrigt
Suttit 14 pers i lokalen. Rumsindelad med 9 kontorsrum. Har avtal till 2025-12-31 och är öppna för både andrahandsuthyrning. Husvärden är också öppen för nytt avtal. 1 dusch. Fiber finns.

Karta

Hör av dig till oss

Max Carlsson

Lokalförmedlare

Max

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*