Lager, Kontor, Butik

VäSTRA FRöLUNDA

Klangfärgsgatan 16

Snabbfakta
Adress
Klangfärgsgatan 16, 426 52 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Lager, Kontor, Butik
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
855 kvm - 855 kvm

Möjlighet att flytta in i en av de finaste kombilokalerna i stan

Bra möjlighet att ta över fint renoverad kombilokal om 855 kvm (varav 305 kontor) med eller utan andrahandshyresgäster. Lokalen har en bred port för lätt in- och utlastning. Kontoret har renoverats med varsam hand där fina golv och kök sticker ut. Idag huserar flera företag i lokalen där flera kan tänka sig att sitta kvar. Finns även möjlighet att hyra en del av lokalen från 50kvm och uppåt. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning
I dag finns det en mix av företag i området, allt från verksamheter inom reklam, utbildning och måleri till fastighetsservice, båtrenovering och plåtslageri. Lunchrestauranger finns på promenadavstånd. Lokalen ligger strax bredvid Grimmereds bostadsområde och Fiskebäcksmotet. Även Slottsberget och Ruddalen finns i närheten. En kort bil- eller bussresa bort finns Frölunda torg med caféer, restauranger, butiker och annan service.
Kommunikation
I höjd med Grimmereds Industriby ligger Fiskebäcksmotet som svänger av från Västerleden. Även busslinjerna 20, 90, 91 och 97 stannar vid Klangfärgsgatan. Det är enkelt att ta sig med bil till platsen och det finns både gästparkeringar och egen parkeringsplats utanför dörren. Ligger utanför zonen för trängselskatt om man kommer söder och väster ifrån.
Övrigt
1974 invigdes de första husen i Grimmereds Industriby i Frölunda. Syftet var att underlätta och uppmuntra företagsetablering i stadsdelen.

Karta

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

VD/Delägare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*