Kontor

GöTEBORG

Kastellgatan 1

Snabbfakta
Adress
Kastellgatan 1, 41307 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
203 kvm

203 inspirerande kvadratmeter i Linné

I hjärtat av Linnéstaden erbjuder denna unika kontorslokal om 203 kvm en fantastisk arbetsmiljö. I en ombyggd korsettfabrik från sent 1800-tal, har lokalen stora fönster i sydvästläge som skapar en ljus och inspirerande atmosfär. Den öppna layouten ger utrymme för kreativitet, medan en del av lokalen har byggts som loft för att erbjuda avskilda kontors- och mötesrum. Här kan du njuta av den New York-inspirerade känslan med industriella detaljer och rikligt med naturligt ljus. Möjlighet för egen fotostudio för den som önskar eller vill ha en potentiell extra intäkt. Lokalen kan även fungera utmärkt som ett showroom. Kontakta oss idag för att boka en visning och utforska potentialen i denna unika arbetsplats!

Planlösning

Området

Omgivning
Linnéstaden, en historisk stadsdel i Göteborg, erbjuder en charmig blandning av moderna och äldre byggnader. Området kring Järntorget är en populär mötesplats, känd för sitt kulturella utbud, restauranger och nattliv. Längs Linnégatan och Långgatorna finns ett brett utbud av kaféer, barer och små butiker. Här har du nära till Haga, Slottsskogen och Botaniska Trädgården. Ett utmärkt läge i centrala Göteborg, med närhet till stadskärnan och Centralstationen.
Kommunikation
Bussar avgår från hållplatsen Pilgatan. Det är en kort promenad på 5-10 minuter till närmaste spårvagnshållplats, antingen Hagakyrkan eller Järntorget, vilket är en av de mest centrala knytpunkterna för kollektivtrafiken i Göteborgs västra del.Om du behöver parkering finns möjlighet till en bilplats. Väljer du cykeln så finns det bra cykelbanor hit.
Service
I närområdet kring Skanstorget och Haga finns all service du kan behöva. Bara en kort promenad bort ligger även Linnégatan, vilket innebär att du har tillgång till ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker i detta område.

Karta

Hör av dig till oss

Max Carlsson

Lokalförmedlare

Max

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*