Kombilokal

GöTEBORG

Importgatan 2

Snabbfakta
Adress
Importgatan 2, 422 46 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kombilokal
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
391 kvm

Kombilokal om 391 kvm med strategiskt läge utmed E6:an

Chans att hyra kombilokal om 391 kvm med fina möjligheter belägen i Stigs Center. Lokalen erbjuder stora, öppna ytor för lager, produktion och kontor, pentry samt mindre kontorsrum. 3 m i takhöjd och två entréer samt 4 st parkeringsplatser som ingår. Här har ni direktanslutning till E6:an samt goda kommunikationsförbindelser vilket gör det enkelt att ta sig hit. Vi ser fram emot att hjälpa dig att ta din verksamhet till nästa nivå, ring för mer information.

Planlösning

Området

Omgivning
Backa industriområde på Hisingen, Göteborg - där framgång möter strategiskt läge. Med sin imponerande infrastruktur och närhet till hamnen och motorvägar är Backa det perfekta valet för företag som strävar efter effektivitet.
Kommunikation
Stigs Center ligger utmed E6:an vilket gör det enkelt att ta sig hit. Har du inte bil finns det goda förbindelser med kollektivtrafiken som tar dig in till Göteborg Central på ca 30 min.
Service
Stigs Center är en av de största försäljarna av drivmedel i Sverige, med över 30 miljoner sålda liter varje år. Den 15 000 m² stora fastigheten inrymmer c:a 40 hyresgäster däribland flera restauranger och butiker.

Karta

Hör av dig till oss

Emma Bergsten

Lokalförmedlare

Emma

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*