Lager, Kombilokal

KRISTINEHAMN

Hantverkargatan 6

Snabbfakta
Adress
Hantverkargatan 6, 68142 Kristinehamn
Kommun
Kristinehamn
Objektstyp
Lager, Kombilokal
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
500 kvm - 3055 kvm

Lager- och kombilokaler i Drevsta

Välkommen till Hantverkargatan 6, Kristinehamn. I Drevsta kan vi erbjuda lager- och kombilokaler i olika storlekar som passar för er som behöver lagerhållning eller lättare produktionsyta. Här finns möjlighet att anpassa ytorna utefter ert behov. Samtliga lokaler har port med mått på cirka 4x4 meter. I anslutning till fastigheten finns även stor uppställningsyta som går att hyra till. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning
Följande lokaler finns tillgängliga: Kombilokal: 1805 kvadratmeter med majoritet lager och mindre andel kontor. Kombilokal: Total yta på 750 kvadratmeter kontor, varav 150 kvadratmeter består av kontor och 600 kvadratmeter lager. Lager: 500 kvadratmeter som går att slå samman med 750 kvadratmeter vilket ger en yta på 1250 kvadratmeter. Ytan får då även två portar. Drevsta är beläget cirka 15 minuters promenad från Kristinehamns centrum. I området huserar flertalet aktörer inom inom fordons- och byggindustrin. Lunchutbudet är gott med restauranger som erbjuder thaimat, pizzeria och café.
Kommunikation
Hantverkargatan 6 har ett utmärkt läge i Kristinehamn, vilket gör det enkelt att nå från både stadskärnan och närliggande vägar. Nära anslutning till led 26 som tar dig vidare till E18 eller E20, vilket gör området optimalt för er som kör bil till jobbet eller har verksamhet som kräver transport.

Karta

Hör av dig till oss

Max Carlsson

Lokalförmedlare

Max

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*