Kontor

GöTEBORG

Götgatan 10

Snabbfakta
Adress
Götgatan 10, 411 05 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Hiss
Ja
Area
195 kvm - 740 kvm

Centralt kontor mitt i City med fördelaktig hyra!

Med Göteborgs bästa kommunikationsläge är den här lokalen perfekt för företaget som uppskattar ett centralt läge mitt i city! Med plats för upp till ca 20 arbetsplatser fördelat på 11 kontorsrum, konferens- och mötesrum samt gemensamma ytor som kök, matplats och lounge, skapas en inspirerande och funktionell arbetsmiljö. Två wc, varav en är tillgänglighetsanpassad. Bilder från kontor i samma fastighet ger dig en tydlig referens för hur din nya arbetsplats kan se ut. Genom att kombinera denna lokal med en intilliggande kan du skapa en ännu större kontorsyta på totalt 740 kvm med samma flexibla planlösning. Observera att sammanslagning av lokaler är möjlig först i slutet av 2024. Välkommen att kontakta oss för att boka en visning!

Planlösning

Området

Omgivning
Här finns allt bara ett steg utanför porten, butiker, gym, caféer, restauranger för lunch och middag samt närliggande grönskande parker att ta en promenad i. Här sitter man på en välkänd adress som skapar många fördelar sett ur marknadsföringssynpunkt, attraktivitet och lättillgänglighet.
Kommunikation
Med korta gångavstånd till alla stora knytpunkter som till exempel Centralstationen, Kungsportsplatsen och Stenpiren sitter man i Göteborgs bästa läge för att ta sig kollektivt fram och tillbaka till arbetet. Om bilen är det valda färdmedlet att ta sig fram med finns parkeringsmöjligheter i samma fastighet.
Service
Allt du kan tänkas önska finns inom ett gångavstånd på fem minuters promenad.

Karta

Hör av dig till oss

Emma Bergsten

Lokalförmedlare

Emma

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*