Kontor

GöTEBORG

Fridkullagatan 14

Snabbfakta
Adress
Fridkullagatan 14, 41262 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
70 kvm

Fräscht kontor nära centrum!

Välkommen till två identiska kontor på varsin flygel. Lokalerna är perfekta för er som söker ett första kontor eller för er som vill minska ytan. Planlösningen erbjuder pentry med sittyta, konferensrum och öppen planlösning med ett genomgående ljusinsläpp. Pentry, WC och ytskikt är renoverade i nyskick samt ny installerad ventilation med kyla. Inflyttning kan alltså ske omgående om så önskas. Till lokalen har man även tillgång till en fantastik takterass. Kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning
Fastigheten omringas av en grönskade trädgård och ger på så vis en trivsam miljö. Här skrider lugnet tack vare det varierande utbudet av både bostäder och företagande. Med bussen, bilen eller promenad tar ni er snabbt och enkelt ner till centrum och kan ta del av stadens utbud. Tack vare närheten till centrum och sitt grönskande lugn gör sig läget otroligt bra.
Kommunikation
Här erbjuds mycket bra kommunikation för de som tar sig till arbetet kollektivt. Runt hörnet finns närmsta busshållplats och en resa på enbart tio minuter tar dig till Korsvägen som är en av Göteborg största knytpunkter. För den som tar sig till arbetet med bil är Kungsbackaleden nära med smidiga på och avfarter. Parkeringsplatser ingår och finns tillgängliga på fastigheten.
Service
Fridkullagatan erbjuder ett brett utbud av service. När det vankas lunch finns flertalet omtyckta restauranger i närheten som Johannebar, Domino´s Pizza eller en plocksallad på Willys. För den som lever en aktiv livsstil finns närmst Mossens utegym samt Fysiken som erbjuder både klättring och gym.

Karta

Hör av dig till oss

Emma Bergsten

Lokalförmedlare

Emma

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*