Kontor

Första Långgatan 20

Snabbfakta
Adress
Första Långgatan 20,
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
205 kvm

Kontorslokal med utsikt mot kanalen!

Välkommen till Första Långgatan 20, Göteborg. Här kan vi erbjuda en välplanerad kontorslokal på plan 6 för er som vill sitta i ett trendigt område med massor av nya och spännande aktörer. Lokalen om 205 kvadratmeter har utsikt mot kanalen, fina ytskikt och effektiv planlösning. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Området

Omgivning
Stuveriet, Brick Studios, Våghuset och snart Habitat 7 - det är några av de kommersiella nyproduktions fastigheter som dykt upp som grannar till Första Långgatan. Här befinner du dig mitt i klustret av en spännande stadsutveckling. Med Stigbergstorget på höjden och Järntorget åt andra hållet fås en härlig mix av olika områdesstilar. Området kring Första långgatan är väldigt omtyckt och många företag söker sig hit.
Kommunikation
Järntorget är en av Göteborgs större knutpunkter och kollektivtrafiken som trafikeras av såväl bussar som spårvagnar är exemplarisk. Centralstationen nås på cirka 10 minuter med flera spårvagns- och busslinjer. För den som kör bil ligger E45 lättillgängligt och parkering finns längs med gatorna och i parkeringshuset Koffen.
Service
I området finns massvis av restauranger för såväl lunch- som kvällstid. Även sociala aktiviteter i form av bowling, biljard och dart som passar ypperligt för en rolig aktivitet med företaget. Längs med Linnégatan finns dessutom flertalet mysiga butiker och inte långt ifrån även mysiga Haga nygata. Här finns all service du behöver.

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*