Kontor

GöTEBORG

Erik Dahlbergsgatan 14

Snabbfakta
Adress
Erik Dahlbergsgatan 14, 411 26 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
242 kvm - 242 kvm

Representativt kontor i Vasa med hörnläge!

Välkomna till ett kontor med mycket av det lilla extra. Detta kontoret är för företaget som inte nöjer sig utan söker Göteborgs finaste kontor. Fiskbensparkett, högt i tak, stuckaturer, burspråk, 2 balkonger och flertalet öppna spisar. Här kliver man innanför dörrarna och möts av en wow-känsla. Planlösningen består till största del av flertalet större rum som går att nyttja som kontorslandskap, konferens och mötesrum, det finns mindre rum för exempelvis kontor. Pentryt likt övriga ytor i lokalen är precis renoverade och håller en hög standard. Kontakta oss för frågor & visning!

Planlösning

Området

Omgivning
Vasa är en charmig stadsdel som beblandas av kommersiella fastigheter och bostäder med fantastisk arkitektur. Området är befolkat från tidig morgon till sen kväll. Här finns allt på bara ett par minuters gångavstånd från dörren, butiker, gym, grönskande parker, cafeér, lunch och middags restauranger.
Kommunikation
Närmsta hållplatsen för den som åker kollektivt är Vasaplatsen som ligger ett stenkast från kontoret som tar er till ert stort utbud av destinationer. För den bilburne är det smidigast att ta sig vi Allén och parkera längs gatorna.

Karta

Hör av dig till oss

Emma Bergsten

Lokalförmedlare

Emma

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*