Kontor

GöTEBORG

Eklandagatan 3

Snabbfakta
Adress
Eklandagatan 3, 412 55 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
70 kvm

Mysigt kontor på Eklandagatan!

Välkomna till Eklandagatan 3. Här kommer det mindre företaget som söker ett kontor att trivas. Lokalen är belägen i ett centralt läge med en trevlig ingång direkt från gatan. Tack vare stora fönsterpartier och hela 4,8 meter i takhöjd erbjuder lokalen ett fantastiskt ljusinsläpp. I entrén möts ni av en öppen yta som bäst lämpar sig för kontorslandskap eller kanske i kombination med en studio. En trappa upp nås en flexibel yta som kan användas som pausdel för personal eller mötesrum då pentryt gömmer sig smidigt bakom en vikbar garderobsdörr. Kontakta oss för frågor & visning!

Området

Omgivning
Här sitter ni i ett levande område från tidig morgon till sen kväll. Området beblandas av bostäder, restauranger, butiker, kontorsverksamheter, hotell och nöjesfält. Om grönskan lockar finns det möjlighet med promenadavstånd att ta sig till bland annat Näckrosdammen för en lugnare miljö. Ett oslagbart läge som erbjuder det mesta.
Kommunikation
Lokalen ligger enbart ett stenkast från korsvägen som är en av Göteborg största knutpunkter. På gångavstånd nås även Lisberg Station för den som kommer med tåg till arbetet. Med bil är det det närmst med parkering längs gatan och via korsvägen når du motorleden snabbt. För den aktiva finns cykelparkering.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*