Kontor

GöTEBORG

Drottninggatan 21

Snabbfakta
Adress
Drottninggatan 21, 411 14 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
132 kvm

Yteffektivt kontor på Drottninggatan!

På en av Göteborgs mest välbesökta gator finner ni den här kontorspärlan. Lokalen har en modern och varierande planlösning med öppna ytor för kontorslandskap, två mindre rum som kan nyttjas för fokus/telefon/mötesrum, konferensrum, pentry och två wc. I pentryt finns det dessutom plats för en större sittgrupp där interna möten kan hållas. Lokalen erbjuder en trivsam miljö tack vare sina ljusa färgval på väggar och golv, högt i tak och stora vackra fönster som släpper in mycket ljus. Det går att beträda en viss del av taket och nyttja som enklare takterass för soliga dagar.

Området

Omgivning
Här finns allt bara ett steg utanför porten, butiker, gym, caféer, restauranger för lunch och middag samt närliggande grönskande parker att ta en promenad i. Drottninggatan sträcker sig genom staden med sina 800 meter och omringas av välbevarade hus vars historia går långt tillbaka i tiden. Här sitter man på en välkänd adress som skapar många fördelar sett ur marknadsföringssynpunkt, attraktivitet och lättillgänglighet.
Kommunikation
Med korta gångavstånd till alla stora knytpunkter som till exempel Centralstationen, Kungsportsplatsen och Stenpiren sitter man i Göteborgs bästa läge för att ta sig kollektivt fram och tillbaka till arbetet. Om bilen är det valda färdmedlet att ta sig fram med finns parkeringsmöjligheter i närliggande parkeringshus som, P-hus city och Kungsgaraget.

Karta

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

VD/Delägare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*