Kontor, Kontorshotell

BORåS

Bryggaregatan 10

Snabbfakta
Adress
Bryggaregatan 10, 50338 Borås
Kommun
Borås
Objektstyp
Kontor, Kontorshotell
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
5 kvm - 500 kvm

Studiohotell i toppläge

Välkommen till Bryggaregatan 10 och Borås första studiohotell mitt i centrum. Med sitt centrala läge och härliga atmosfär har ni tillgång till 1500 kvm studioyta med en otrolig studio, ett rekvisitaförråd och utrustning av högsta klass. I detta kontorshotell flödar kreativiteten fritt och nya nätverk skapas. Låter detta som din nästa arbetsplats? Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Området

Omgivning
Kontorshotellet är beläget med närhet till både vatten och grönska för dig som verkligen vill inspireras av naturen. Förutom Borås city har du nämligen Stadsparken och Viskan som grannar. Området präglas av rustika byggnader som skapar en kontrasterande och charmig kultur.
Kommunikation
För den som åker kollektivt finns det mängder av alternativ, vare sig det är en kort promenad från Borås Resecentrum eller busshållplatser precis i närheten med flertalet linjer och täta avgångar. Borås stad arbetar just nu även med ett nytt resecentrum för busstrafik som kommer hamna cirka 300 meter bort. Ta avfart 85 vid Bordalsmotet från Göteborgshållet, sväng höger i rondellen och du är där på nolltid. Den smidiga accessen med bil gör det lätt för dig att komma både till och från hotellet. Borås är dessutom en stad med gott om parkeringar.
Service
På Bryggaregatan 10 har du närhet till serviceutbud i alla riktningar. Med cityläge når du handel, caféer och restauranger och endast ett stenkast från studion finns ett stort utbud av aktiviteter och upplevelser, allt från Laserdome och Escape Game till badhus och museum.
Övrigt
Borås är en kulturrik stad som tidigare varit mest känd för sin textilindustri. Här finns mängder av sevärdheter att upptäcka och inspireras av.

Karta

Hör av dig till oss

Emma Bergsten

Lokalförmedlare

Emma

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*