Kontor

GöTEBORG

Barlastgatan 2

Snabbfakta
Adress
Barlastgatan 2, 414 63 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
200 kvm - 803 kvm

Kontor att trivas i!

Välkommen till Barlastgatan 2! Här finns utrymme för att trivas och skapa framgång tillsammans. Lokalen har en varierad planlösning med flertalet öppna landskap, mötes- och konferensrum samt mindre telefonrum. Lokalens hjärta är köket med sin generösa takhöjd, rymliga yta samt vackra fönster som ger ett genomgående ljusinsläpp. När vädret tillåter har lokalen en egen balkong att tillgå för en bättre lunch eller vid festligare tillfällen. För er som önskar ett flexibelt avtal och en mindre yta, ca 200 kvm finns nu möjlighet att dela lokalen. Ni får en egen yta för kontorslandskap, två mötesrum, två telefonrum samt ett par toaletter men delar kök och balkong samt gemensam entré till lokalen. Se de inringat i rött på planlösning. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning
Emigranten, Stuveriet, Brick Studios, Våghuset och snart Habitat 7 - det är några av de kommersiella nyproduktions fastigheter som dykt upp som grannar till Amerikahuset. Här befinner du dig mitt i klustret av en spännande stadsutveckling. Med Stigbergstorget på höjden och Järntorget åt andra hållet fås en härlig mix av olika områdesstilar. Området kring Barlastgatan är väldigt omtyckt och många företag söker sig hit.
Kommunikation
Närmst ligger hållplatsen Masthuggstorget men bara ett stopp bort finns Järntorget som är en av Göteborgs större knutpunkter. Kollektivtrafiken som trafikeras av såväl bussar som spårvagnar är exemplarisk. Centralstationen nås på cirka 10 minuter med flera spårvagns- och busslinjer. För den som kör bil ligger E45 lättillgängligt och parkering finns längs med gatorna, Amerikaskjulet samt i parkeringshuset Koffen.
Service
I området finns massvis av restauranger för såväl lunch- som kvällstid. Även sociala aktiviteter i form av bowling, biljard och dart som passar ypperligt för en rolig aktivitet med företaget. En promenad bort längs med Linnégatan finns dessutom flertalet mysiga butiker och inte långt ifrån även mysiga Haga nygata. Här finns all service du behöver.

Karta

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

VD/Delägare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*