Lager, Kontor, Kombilokal

MöLNDAL

Bäckstensgatan 9

Snabbfakta
Adress
Bäckstensgatan 9, 431 49 Mölndal
Kommun
Mölndal
Objektstyp
Lager, Kontor, Kombilokal
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Avtalstyp
Uthyrning
Area
651 kvm - 801 kvm

Kontor och höglager i Mölndal

Välkommen till Bäckstensgatan 9! Fräscha ytor med allt du behöver till en kombilokal med kontor och lager. Kontoret är på 311 kvm och är i dagsläget fördelat på 9 kontor men kan anpassas och göras till fler öppna ytor. Det finns två konferenser varav ett kan fungera som reception eller kontorslandskap. Lokalen har ett pentry samt två toaletter där en av dem är utrustad med dusch. Till Lagret som är på 183 kvm med ett entresol på 100 kvm och en mindre konstorsdel på 60 kvm går en interntrappa från kontorsdelen. Lagerdelen har en takhöjd på hela 8,5 meter. Vid behov finns möjlighet till extra uppställningsplats/parkering på inhägnad gård.

Planlösning

Området

Omgivning
Eklanda beblandas till stor del av bostäder och kommersiella fastigheter men angränsar till Högsbo industriområde samt Sisjöns handelsområde vilket gör Eklanda till ett område med mångsidig miljö. En idealisk plats för en kombinationslokal med lager och kontor då ni snabbt tar er ut på lederna, har närhet till butiker samt lunchrestauranger och grönskande natur att motionera i.
Kommunikation
För den bilburne är läget smidigt att sig till samt att det finns hela 10 parkeringsplatser att välja på som tillhör lokalen. Det finns gott om bra cykelvägar i området är och det märks då det är många som tar sig till sin arbetsplats på cykel. Busshållsplats ligger nära och erbjuder täta avgångar till Mölndals station.

Karta

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

VD/Delägare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*