Kontor

GöTEBORG

Karl Gustavsgatan 1B

Snabbfakta
Adress
Karl Gustavsgatan 1B, 411 25 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
80 Kvm

Hörnkontor i Vasa med balkong!

Karl Gustavsgatan 1B är adressen med hörnkontoret som har det lilla extra. Kontoret är beläget på plan två och består av en flexibel planlösning som passar det mindre företaget utmärkt. Öppet kontorslandskap, ett mötesrum, WC med dusch samt pentry med utrymme för interna möten och sociala sammanhang. Väggarna har noggrant utvalda kulörer som skapar en modern och lekfull miljö. Tack vare den påtagliga takhöjden samt de väl tilltagna fönsterna är ljusinsläppet helt fantastiskt och bidragande till lokalens rymd. En av kontorets största fördel är sannolikt dess balkong som har utsikt över Vasas fina arkitektur och Kungsparkens grönska. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Området

Omgivning

Vasa omges av vacker arkitektur och beblandas av både kommersiella fastigheter och bostäder vilket gör området levande från tidig morgon till sen kväll. Ett välbesökt område kanske främst för dess restauranger med välkända aktörer som passar perfekt för ett bättre möte eller en trevlig middag med kollegorna. Här finns allt bara på ett par minuters gångavstånd från porten; butiker, gym, grönskande parker och caféer. 

Kommunikation

Här är det gångavstånd till det mesta inom Göteborgs stadskärna. De närmsta hållplatserna är Hagakyrkan och Vasplatsen där avgångarna är täta och erbjuder resor till ett stort utbud av destinationer. Parkering för de som tar sig med bil till kontoret finns precis utanför fastigheten som också ligger beläget precis vid allén, vilket gör det smidigt att ta sig hit eller vidare. 

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*