Kontor

GöTEBORG

Fabriksgatan 2

Snabbfakta
Adress
Fabriksgatan 2, 41250 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor, Kontorshotell
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
16 Kvm - 9000 Kvm
Hiss
Ja
Handikapps-WC
Ja

Upptäck Citygate – Nordens högsta kontorshus

Ta din verksamhet till nya höjder med kontorshotell (fr 16 kvm) och kontor som erbjuder flexibla planlösningar upp till 2600 kvm per våningsplan. Förbättra din arbetsdag med förstklassiga faciliteter som gym, cykelhotell, lunchrestaurang, kontorshotell och garage för att nämna några. Njut av fördelarna med en arbetsplats centralt placerad i Göteborg med fantastisk utsikt och modern design. Välkommen till en arbetsplats där människan är i fokus. För mer information och visning - kontakta oss idag!

Området

Omgivning

Citygate är beläget i stadsdelen Gårda som är känt för sina många kulturminnesmärkta fabriksbyggnader, kontorskomplex och bostäder. Som granne till Nordens högsta kontorsbyggnad är ingen mindre än Jacy'z Hotel & Resort som erbjuder hotellövernattning, konferens eller en utmärkt plats för AW med kollegorna.

För dig som arbetar i Gårda finns stort utbud av lunchrestauranger och om tid inte finns eller vädret inte tillåter huserar Restaurang Village på bottenplan i Citygate, som erbjuder vällagad lunch varje vardag och som är en mycket uppskattad restaurang.

Kommunikation

Gårda är beläget längs med E6 vilket gör området ypperligt för dig som antingen pendlar till- och från jobbet eller är på resande fot under dagarna. Parkeringsmöjligheter finns i garage. 

För dig som reser kollektivt nås både Ullevi Norra och Ullevi Södra på cirka 8 minuters promenad, och Vagnhallen Gårda ca 5 minuter. Buss 753 trafikerar Fabriksgatan som tar sig igenom city och vidare mot Mölndal. 

Karta

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*