Lager

GöTEBORG

Marieholmsgatan 64

Snabbfakta
Adress
Marieholmsgatan 64, 415 02 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor, Industri, Lager
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
3700 Kvm - 4700 Kvm
Hiss
Ja
Handikapps-WC
Ja

Lager- eller kombilokal längs med E45!

Välkommen till Marieholmsgatan 64, Göteborg. Alldeles intill E45 och beläget i industriområdet Marieholm erbjuds en lagerlokal om cirka 3700 kvadratmeter, varav cirka 200 kvadratmeter består av reception, kontor och omklädningsrum. Lagerlokalen har access via två portar från lastkaj och två lastportar. Takhöjden uppnår strax under 8 meter till balk och bärigheten är god - vilket ger fina förutsättningar för att bedriva produktionsverksamhet eller tyngre lagerhållning. Önskas ytterligare kontorsyta finns allt ifrån 150 - 1000 kvadratmeter att hyra till på plan två som nås direkt från lagret. Här finns gott om parkeringar utanför och rundkörning på fastigheten för lastbilar. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning

Marieholmsgatan tillhör området Marieholm/Gamlestaden. Ursprungligen är industriområdet en ö och kallades för Gamlestadens Holme. Här finns många etablerade industriföretag som huserar men även ett par lunchrestauranger. Ett kvarter bort finns bland annat Go Lunch som serverar lunch måndag - fredag och som är mycket uppskattad. 

Från lokalen är det promenadavstånd till Gamlestadens Station som erbjuder ett större lunchutbud och som dessutom är en knutpunkt för kollektivtrafikresenärer. 

Kommunikation

Exceptionellt skyltläge längs med E45 och via Marieholmstunneln nås även E6, samt E20 via Gamlestaden.

På området är det fri parkering på parkeringsdäck i anslutning till huvudentré med tillhörande kontorsytor. Intill lastportarna vid lagerytan finns dessutom flertalet parkeringar.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*