Lager

GöTEBORG

Stålverksgatan 6

Snabbfakta
Adress
Stålverksgatan 6, 414 07 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Industri, Lager, Övrigt
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
180 Kvm - 1890 Kvm
Handikapps-WC
Ja

Kombilokal med flexibel användning, anpassas utefter verksamhet!

Välkommen till Stålverksgatan 6 och det populära industriområdet Ringön i Göteborg. Här erbjuds nyproducerade kombilokaler som anpassas utefter verksamhet, där lokalens tekniska förutsättningar öppnar upp för flexibilitet och där möjligheterna är många. Samtliga lagerskepp är försedda med markport om 5x4 meter, med dörr i port, och lokalen har en takhöjd om 7,5 meter till nock. Varje skepp är försedd med oljeavskiljare och golvets bärighet uppnår 1000 kg/m². Lokalen är belägen i närhet till vattnet och parkering finns utanför på fastigheten. Drömmer du om en fräsch kombilokal i ett oslagbart läge? Välkommen att höra av dig till oss!

Området

Omgivning

Ringön har sedan länge varit ett industriområde och huserar i dagsläget verksamheter i flera olika branscher. Utöver industri- och kontorsfastigheter har även flertalet mikrobryggerier och restauranger dykt upp på senare år vilket har lyft området ytterligare. 

Kommunikation

Till och från Ringön är kommunikationerna exemplariska med smidig access ut på E6 som möjliggör för enkel logistik. 

Runtom fastigheten finns gott om gratis parkeringar.

En industribuss trafikerar Ringögatan från Hjalmar Brantingsplatsen med avgångar var 5:e minut och närmaste hållplatsen Stålverksgatan är belägen precis utanför. Spårvagnstrafik tar dig från de centralaste delarna av innerstaden till Frihamnen och därefter en promenad på cirka 10 minuter. 

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*