Kontor

GöTEBORG

Lilla Marieholmsgatan 6

Snabbfakta
Adress
Lilla Marieholmsgatan 6, 415 02 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren

Modernt, prisvärt och citynära kontor!

Välkommen till Lilla Marieholmsgatan 6, Göteborg. Här erbjuds ett modernt kontor på plan två i det populära industri- och handelsområdet, Marieholm, mitt i centrala Göteborg. Lokalen renoverades år 2022 och kan antingen hyras ut med delade gemensamma utrymmen, som exempelvis konferensrum, eller som en separat enhet. Lokalen nås via egen entré och erbjuder även pentry och WC på plan två. Här är det optimala läget för dig som vill vara city-nära i prisvärda lokaler. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Området

Omgivning

Marieholm är ett populärt och relativt tätbebyggt handels- och industriområde med flertalet företag etablerade. Det som gör området så omtyckt är dess unika läge med närhet till City, E45 och älven. I området finns dessutom ett par lunchrestauranger som erbjuder lunch varje vardag.

Kommunikation

Lokalen är strategiskt belägen med nära förbindelse till E6, E45 och E20 vilket ger lätt access med bil oavsett vilket håll du kommer från. Parkering finns på fastigheten.

Kollektivtrafiken tar dig till och från hållplatsen Vassgatan via buss 59 från Centralstationen. Avgångarna går tätt med cirka 15 minuter emellan och du når Centralstationen på 15 minuter.

Övrigt

Göteborgs Stad planerar för ett stort lyft i området Gullbergsvass som kommer knyta samman staden. I framtiden kommer det finnas plats för 20 000 boende och 20 000 arbetsplatser. Läs mer om stadsutvecklingen på Göteborgs Stads hemsida.

Karta

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*