Kontor

LINDOME

Spinnmästarevägen 2

Snabbfakta
Adress
Spinnmästarevägen 2, 437 34 Lindome
Kommun
Lindome
Objektstyp
Kontor, Övrigt
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
106 Kvm
Hiss
Ja
Handikapps-WC
Ja

Kontor, studio eller ateljé i Spinneriet!

Välkommen till Spinneriet, den charmiga och genuina destinationen för hantverk och upplevelser, där butiker, restauranger och kreatörer samverkar. I denna välbevarade industrifastighet kan vi nu erbjuda en unik möjlighet att hyra en nyrenoverad kontorslokal som även kan lämpa sig för studio eller ateljé. Lokalen har en takhöjd om hela 3,8 meter och består av öppet landskap, inglasat mötesrum samt pentry och två WC, varav en med dusch. Ytskikten beblandas av moderna inslag i en fin kombination med bevarade original-ytskikt. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Planlösning

Området

Omgivning

en grönskande dal ligger Spinneriet, en historisk spinnerifabrik från 1800-talet. Mycket av den industriella karaktären har bevarats av fabriken och moderniserats invändigt för att uppnå en bättre helhetsupplevelse. Signumet för byggnaden är det rostfärgade teglet och spröjsade fönsterna som utmärker sig från övriga husen i området.

Kommunikation

Med bil tar du dig till Spinneriet på under 15 minuter från Mölndals Centrum. Utanför fastigheten finns flertalet gratisparkeringar där asfaltering nyligen gjorts.

Med kollektivtrafik gäller buss 761 från Mölndals bro alternativt från Lindome station till hållplatsen Annestorpsvägen, där det är cirka 5 minuters promenad till Spinneriet. Pendeln från Göteborg till Lindome station tar cirka 15 minuter.

Service

Spinneriet är ett unikt handelskluster med allt från inredningsbutiker och klädbutiker till yrkesverksamma fotografer och konstnärer. Inne i Spinneriet finns ett café i bottenplan och i en separat byggnad på fastigheten huserar Lilla Spinneriet som erbjuder en mycket uppskattad och vällagad lunch.

Övrigt

Visste du att det pågår detaljplanearbete som innebär bland annat innebär fler bostäder, utökade kommersiella ytor och kollektivtrafik alldeles intill fastigheten? Lindome är ett strategiskt bra läge som kommer blomstra inom de närmsta åren.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*