Butik

ASKIM

Ekonomivägen 4

Snabbfakta
Adress
Ekonomivägen 4, 436 33 Askim
Kommun
Askim
Objektstyp
Kontor, Butik
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
165 Kvm

Butik/kontor i attraktiva Sisjön!

Nu finns möjligheten att hyra en lokal i Sisjöns populära handelsområde! Intill de mest välbesökta butikerna finner ni denna yta som går att nyttja som butik eller kontor. Bra skyltmöjligheter och gott om parkering finns precis utanför lokalen. Det är fräscha ytskikt och mycket ljusinsläpp som bidrar till en trivsam miljö att vistas i. Planlösningen består till stor del av en öppen yta, tre mindre kontorsrum, pentry, wc och ett mötesrum som nyttjas som förråd då butik bedrivs i lokalen idag. Detta är en flexibel lokal som ger goda möjligheter att passa just er verksamhet. Kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning

Sisjöns handelsområde är ett av nordens största och lockar många besökare. Här finns alla de stora kedjorna vilket gör utbudet exemplariskt. Förutom handelsutbudet finns även andra verksamheter så som kontorsverksamhet, industri och lager. Sisjön har ett stort och härligt grönområde som erbjuder trevliga lunchpromenader för den som gillar att vara aktiv. 

 

Kommunikation

Med vilket färdmedel man än tar sig hit med, buss, bil eller cykel så är det smidigt. Bussen går med flertalet avgångar och hållplatsen finns på ett par minuters gångavstånd. För den som tar bilen ligger söderleden i båda riktningar nära till hands och det är många som cyklar till sitt arbete i Sisjön. Se upp för cyklister. 

Karta

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*