Kontor

GöTEBORG

Arsenalsgatan 6

Snabbfakta
Adress
Arsenalsgatan 6, 411 20 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor, Butik
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
48 Kvm

Butiks- eller kontorslokal med Göteborg som utsikt!

Välkommen till Arsenalsgatan 6, en fastighet med anrik arkitektur från 1910. Här erbjuds en unik lokal på toppen av Kungshöjd med gångavstånd till innerstadens bästa caféer och restauranger. Med entré i söderläge skapas ett otroligt ljusinsläpp som bjuder in till en välkomnande entré. Lokalen består av två större rum, ett WC samt enklare pentry. Förutom kontor- och butiksverksamheter lämpar sig lokalen även ypperligt för exempelvis företag nischade inom hälsa. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning

Förutom en fantastisk utsikt som sträcker sig från centrum i öst till Järntorget är området också lugnt och stillsamt. Bebyggelsen av Kungshöjd består mestadels av bostadskvarter med några butikslokaler i bottenplan. 

Service

På Arsenalsgatan har du närhet till service-utbud i alla riktningar. Ett stenkast från Arsenalsgatan ned mot Rosenlund finns ett stort utbud av aktiviteter och upplevelser, allt från restauranger och caféer till biljard och boule. Rör du dig istället mot centrum och Domkyrkan finner du mängder av restauranger och butiker. 

 

Kommunikation

På bekvämt gångavstånd har du knutpunkten Stenpiren med goda kommunikationer via båt, buss och spårvagn. En trappa ned tar dig till Grönsakstorget för vidare spårvagnstrafik. Parkeringsmöjlighet finns i området.

Övrigt

Visste du att vid Kungshöjds nordvästra del ligger Göteborgs bäst bevarade del av den förra stadsmuren? Delar av stadsmuren finns fortfarande kvar än idag.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*