Kontor

MöLNLYCKE

Konstruktionsvägen 3

Snabbfakta
Adress
Konstruktionsvägen 3, 435 33 Mölnlycke
Kommun
Mölnlycke
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
150 Kvm
Handikapps-WC
Ja

Fin kontorslokal i Mölnlycke företagspark!

Välkommen till Konstruktionsvägen 3, Mölnlycke. I det populära området Mölnlycke företagspark finns en kontorslokal i bottenplan att tillgå med stora härliga fönster och fint ljusinsläpp. Kontoret består av cellkontor samt en öppen yta, konferensrum, pentry och två WC varav en med dusch. Precis utanför entrén finns fyra parkeringsplatser och ytterligare fler parkeringar är tillgängliga på fastigheten. Parkeringsområdet är inhägnat med stängsel och elektrisk grind. Detta är en toppenlokal för företag som är i behov av många parkeringar och att kunna ta sig snabbt ut på leden. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning

Mölnlycke Företagspark är beläget mellan Göteborg och Landvetter och gör dess strategiska läge nära E6 optimalt för företag som snabbt behöver kunna ta sig ut på leden. Här har välkända, stora varumärken valt att lägga sina produktions-  och kontorsytor. Mölnlycke centrum är belägen cirka 5 minuter bort med bil och erbjuder det mesta inom; restaurang, butik och service. 

Lunchutbudet i området är gott och restaurangerna är uppskattade av företag i närområdet. Nedför gatan ligger Lunchrepubliken och Restaurang Hubben ligger i Emerson huset. 

För den som har en aktiv livsstil finns flertalet promenadstråk, gymanläggningen STC samt en padelhall. 

Kommunikation

Läget lämpar sig utmärkt för pendlare då E6 är belägen alldeles intill Mölnlycke Företagspark och på fastigheten finns det gott om fria parkeringar. 

Kollektivtrafiken är god med busshållplats Mölnlycke Företagspark cirka 5 minuters promenad bort. 

Härryda Kommun har även jobbat aktivt med att förbättra gång- och cykelbanor för att på ett smidigt sätt kunna ta sig till sin arbetsplats via dessa färdmedel. 

Övrigt

Lokalen kan antingen hyras ut i andrahand eller överlåtas helt. 
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*