Kontor

GöTEBORG

Järntorget 2

Snabbfakta
Adress
Järntorget 2, 413 03 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
154 Kvm

Lokal med karaktär och balkong med utsikt över Järntorget!

Välkommen till en lokal som andas charm och mångsidighet. Denna fantastiska 154 kvm stora lokal på Järntorget 2 är inte bara en plats att arbeta i, det är en plats trivas och inspireras av. Planlösningen är varierad och erbjuder rum i olika storlekar vilket ger er friheten att anpassa den efter era behov. Pentryt är fräscht och ger er rum för både matplats och loungeyta. För de aktiva i personalen finns dusch att nyttja samt två wc att tillgå. De generösa takhöjderna och ger en känsla av rymd och luftighet. En av lokalens bästa detaljer är de väl tilltagna fönstren och balkongen som ger er utsikt över Järntorget men också delvis subtila glimtar av vattnet i älven. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning

Järntorget är en historisk plats i hjärtat av staden, och du kommer att vara i centrum av allt som händer. Här finns butiker, caféer och restauranger inom nära räckhåll för en god lunch eller ett trevlig möte. Området beblandas av kommersiella fastigheter och bostäder som bidrar till en levande stadsdel från morgon till kväll. 

Kommunikation

Precis över gatan från porten når du en av Göteborgs största knutpunkter för kollektivtrafiken. Här går det täta avgångar som tar er till flertalet destinationer vilket gör resan till arbetet smidig och enkel. För den bilburne finns det gott om parkeringar längs gatorna eller plats i parkeringshuset Koffen som ligger några minuters gång från lokalen. 

Karta

Hör av dig till oss

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*