Butik

GöTEBORG

Karlagatan 9

Snabbfakta
Adress
Karlagatan 9, 41661 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor, Butik
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
60 Kvm

Butikslokal med många möjligheter!

Butikslokal belägen på Karlagatan 9A i hjärtat av Lunden, Göteborg. Med generösa ytor på kvadratmeter har ni gott om plats att skapa en effektiv arbetsmiljö. Stora fönster för naturligt ljus och en öppen atmosfär. Perfekt för kontor, kreativa utrymmen, terapilokal eller showroom. Observera att lokalen inte är lämplig för restaurang-, frisör- eller massörverksamhet. Kontakta oss för att boka en visning och utforska potentialen hos denna underbara butikslokal som kan omvandlas till ert nya kontor. Skynda er innan någon annan tar chansen!

Planlösning

Området

Service

Lunden är beläget i Östra Centrum med mestadels bostäder men även en stor variation av kommersiella lokaler där flera olika verksamheter är representerade. Här sitter ni och jobbar i ett lugnt och trevligt område med närheten till både Olskroken och Danska Vägen. Längs Danska Vägen hittar ni flertalet olika butiker och restauranger. För den som vill avnjuta en lunch ute finns det flertalet grönskande parker i närheten, eller varför inte ta sig en promenad i området.

Kommunikation

Närmsta hållplats för buss är Ingeborgsgatan där 60-bussen tar dig in till Centralstationen på ca 7 minuter, väljer ni att åka spårvagn har ni både Olskroken och Redbergsplatsen där flertalet spårvagnar tar er in till dom centrala delarna på lika kort tid. Det är också väldigt smidigt för de som väljer att cykla till och från jobbet.

Karta

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*