Lager

PARTILLE

Brodalsvägen 11B

Snabbfakta
Adress
Brodalsvägen 11B, 433 38 Partille
Kommun
Partille
Objektstyp
Kontor, Industri, Lager
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Handikapps-WC
Ja

Yteffektiv lager och kontorslokal i Partille

Välkommen till Brodalsvägen 11! Nu finns det möjlighet att hyra en lagerlokal med hela 7 meter i takhöjd. Lagret har ljusinsläpp från fönster på porten samt ett större fönster som når upp till entresolplanet vilket gör det extra trivsamt att nyttja som kontorsyta. Fastigheten är ny sedan 2020 och har därmed en väldigt fräsch standard. På bottenplan finns ett pentry med en mindre yta för stolar och bord. Lokalen är utrustad med HWC. Golvytan för lagerdelen som även kan nyttjas som ett showroom är 144 kvm och entresolplanet är 18 kvm men kan byggas ut vid behov. Kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Kommunikation

Vägen till fastigheten med bil är smidig och från leden är det enbart en bilresa på någon minut till lokalen. Precis utanför porten tillhör två parkeringsplatser men runt om fastigheten finns det gott om parkeringsplatser för såväl personal som besökare helt kostnadsfritt. Vid resa med kollektivtrafiken går avgångar till flertalet destinationer från Gamle port, Partille centrum och Skulltorpsvägen som nås på en kort promenad. 

 

Omgivning

Fastigheten är belägen i Brodalens industriområde och har ett bra geografiskt läge där ni snabbt tar er ut på E20. Välkända aktörer så som Jula och Biltema sitter i området men också en blandning av olika mindre verksamheter där möjlighet att ta del av varandras tjänster är stor. Lunchutbudet är varierat och här finns det som smaklökarna önskar för dagen. 

Karta

Hör av dig till oss

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*