Kontor

GöTEBORG

Banehagsgatan 11

Snabbfakta
Adress
Banehagsgatan 11, 41451 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
100 Kvm

Nu ges möjlighet att flytta in i exklusivt kontor

I en fastighet från 1800-talet som med varsam hand nyligen renoverats till ett toppmodernt kontor finns nu möjlighet att hyra det översta planet. Kontorsytan är ca 70 kvm. Utöver denna yta ingår entré, lounge, matplats, kök, Wc, badrum samt konferensrum i gemensamhetsytorna. Den egna andelen blir då ca 100 kvm (70 kvm + 30 kvm). Kontoret är beläget högst upp i fastigheten. På detta plan så blickar man ut genom takkupor mot sockerbruket, älven och Eriksbergskranen och genom fönster på gaveln blickar man ut mot hamninloppet och Älvsborgsbron. Köket är från Poggenpohl utrustat med maskiner från Gaggenau. Badrummen har dusch, modern design och exklusiva materialval såsom Dornbracht, Duravit samt Dekton m.fl. Varmt välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Området

Omgivning

Klippan är ett område som gränsar mot Södra Älvstranden i västra delen av Göteborg. Närmsta grannar är Klippans Konstkafé, Restaurang Porter Pelle, och Hotell Waterfront. Alldeles intill ligger Älvsborgsbron, Röda Sten Konsthall och Sockerbruket.

Kommunikation

Hit är det enkelt att nå både med kollektivtrafik och bil. Det finns gott om p-platser i direkt närhet av fastigheten, och ett stenkast bort ligger både färjeläge och hållplats för buss och spårvagn. Kommer man från söder/väster med bil så slipper man betala trängselskatten.

Övrigt

Fastigheten uppfördes år 1874 och har hyst många olika verksamheter över åren.

På de första ringarna på 1870-talet står det ”Machinrum” då man med en stor ångpanna på utsidan av fastigheten försörjde sockerbruket med kraft. När området fick elektricitet i början av 1900 talet förändrades verksamheten. Fastighetsägaren har valt att återta det gamla namnet MachinRum i samband med totalrenoveringen som färdigställdes i år (2023).

Karta

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*