Butik

GöTEBORG

Gustaf Dalénsgatan 3D

Snabbfakta
Adress
Gustaf Dalénsgatan 3D, 417 22 3D Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor, Butik, Övrigt
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
80 Kvm

Butik i fantastiskt läge!

Välkommen till Gustaf Dalensgatan 3! Här finns en fin blandning av verksamheter som tillsammans skapat en god samhörighet och lockar många besökare. Lokalen har stora fönster från golv till tak och ger ett fantastiskt ljusinsläpp samt goda skyltmöjligheter. Väggarna är ljusa och takhöjden är ca 3 meter och ger lokalen härlig rymd. I dagsläget har lokalen en öppen planlösning men kan anpassas efter behov i samråd med fastighetsägaren. Det finns pentry och HWC i lokalen.

Planlösning

Området

Omgivning

Kvillebäcken har under åren expanderat och är idag en välbesökt destination. Området beblandas av såväl bostäder som kommersiella verksamheter i form av butiker, caféer, restauranger och frisörer. 

Kommunikation

Till Kvillebäcken finns goda förbindelser med buss, spårvagn och bil. Hållplatsen för spårvagn nås på endast ett par minuters promenad. Dessutom ligger Hjalmar Brantningsplatsen som är en av Göteborg största knutpunkter och nås enbart på ca 5 minuters gång. I området finns gott om parkering och några av dem är kostnadsfria i ett par timmar. 

Karta

Hör av dig till oss

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*