Lager

GåNGHESTER

Djupadal 6

Snabbfakta
Adress
Djupadal 6 , 507 71 Gånghester
Kommun
Gånghester
Objektstyp
Kontor, Industri, Lager
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
300 Kvm - 7042 Kvm
Handikapps-WC
Ja

Kontor & lager/produktionsytor med stora möjligheter!

Välkommen till Djupadal 6! En byggnad som erbjuder kontor med direktaccess till produktion och lagerytor. Planlösningen för kontorsdelen på 2 465 kvm är flexibel och har både öppna ytor samt större och mindre kontorsrum. Kontoret kan anpassas efter önskemål och behov. I lager och produktionsdelen på 4577 kvm är varje skepp pelarfritt och det finns 3 markportar samt 1 lastkaj. Takhöjden är 5 meter till balk samt god bärighet. Det finns en större gårdsyta som går att stängsla in för ytterligare en effektiv yta att nyttja. På området finns gott om parkeringsplatser med laddstolpar samt varmgarage. Kontorsdelen har en egen entré med en härlig större uteplats där till exempel lunch kan avnjutas en solig dag.

Planlösning

Området

Omgivning

Fastigheten har ett bra geografiskt läge med närhet till riksväg 27, 40 och 41. Med Fastigheten omringas av en lugn samt trivsam miljö i form av skog och mark. 

 

Kommunikation

Till fastigheten finns goda förbindelser både med bil och buss. Busshållplatsen ligger enbart 5 minuters gångavstånd från fastigheten och går till Borås resecentrum. Det tar enbart tio minuter med bil för att ta sig ut på väg 40. 

Karta

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*