Lager

HISINGS KäRRA

Orrekulla Industrigata 47

Snabbfakta
Adress
Orrekulla Industrigata 47, 42536 Hisings Kärra
Kommun
Hisings Kärra
Objektstyp
Lager
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
4300 Kvm
Hiss
Ja
Handikapps-WC
Ja

Modern Logistikfastighet!

Välkommen till Orrekulla Industrigata 47! Lokalen erbjuder fräscha och moderna ytor att verka i för er som söker lager. Planlösningen består av ett lager med entrésol, kundmottagning och personalytor i form av lunch och omklädningsrum. Lagerdelen är fullt utrustad med ett sprinklersystem och har 10 meter i takhöjd med en golvbärighet på 2 ton/kvm. Vid intresse finns det även möjlighet att ta över befintliga pallställage och truckar. Fastigheten har utrymme för att skapa bra flöden samt en stor rangeryta med tre dockningsportar och en markport. Byggnaden är inhägnad och hyresgästen styr själv för öppettider av grind. Välkommen att kontakta oss för med information och bokning av visning!

Virtuell visning

Planlösning

Området

Omgivning

Fastigheten har ett mycket bra strategiskt läge med direktanslutning till E6:an. Området är sedan många år tillbaka ett etablerat industriområde med flera välkända aktörer inom logistik, tillverkning och handel. Tack vare Göta Älv som slingrar sig intill fastigheten samt grönska från naturen görs sig området trivsamt att verka i. 

Service

På endast 5 minuter tar ni er till Bäckebol köpcentrum eller Kärra centrum som erbjuder flertalet lunchrestauranger samt butiker. 

Kommunikation

Det finns gott om fri parkering i anslutning till fastigheten och med bil tar du dig på enbart 15 minuter till såväl centrala Göteborg som Kungälv. 

För dig som åker kollektivt finns flera busshållplatser på gångavstånd som tar dig till ett brett utbud av destinationer. 

Karta

Hör av dig till oss

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*