Lager

GöTEBORG

Bessemergatan 2

Snabbfakta
Adress
Bessemergatan 2, 417 07 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor, Lager
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
210 Kvm

Kombilokal på Ringön med förmånlig hyra!

Välkommen till Bessemergatan 2. Beläget i ett utav Göteborgs mest populära industriområden finns en mindre kombilokal med lager och kontor med tillhörande entresolplan. Lagret har en maximal takhöjd på 4,5 meter i dagsläget. Takhöjden går att öka ytterligare genom att plocka bort befintligt entresolplan. Lokalen nås via en rejäl dubbeldörr med måtten 2,1x2,3 meter. Till lokalen finns kontorsytor i fint skick bestående av ett konferensrum, fräscht pentry, två WC och dusch samt två kontorsrum. Precis utanför fastigheten finns dessutom gott om parkeringar. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Området

Omgivning

Ringön har sedan länge varit ett industriområde och huserar i dagsläget verksamheter i flera olika branscher. Utöver industri- och kontorsfastigheter har även flertalet mikrobryggerier och restauranger dykt upp på senare år vilket har lyft området ytterligare. 

Kommunikation

Till och från Ringön är kommunikationerna exemplariska med smidig access ut på E6 som möjliggör för enkel logistik. 


En industribuss trafikerar Ringögatan från Hjalmar Brantingsplatsen med avgångar var 5:e minut och närmaste hållplatsen Bessemergatan är belägen precis utanför. Spårvagnstrafik tar dig från de centralaste delarna av innerstaden till Frihamnen och därefter en promenad på cirka 10 minuter. 

Övrigt

Överlåtelsekontrakt. 

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*