Kontor

GöTEBORG

Första långgatan 8

Snabbfakta
Adress
Första långgatan 8, 41303 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
75 Kvm - 75 Kvm
Uteplats
Innergård
Hiss
Ja

Kontor med fantastiskt fönster intill Järntorget

Nu finns ett kontor om 75 kvadratmeter tillgängligt på Första Långgatan 8. Kontoret består av ett stort rum med ett fantastiskt fönster som ger lokalen massa energi och karaktär, ett mindre rum mot innergården, nyrenoverat pentry, WC och hall. Lokalen anpassas efter nästa hyresgästs önskemål. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Planlösning

Området

Omgivning

Stuveriet, Brick Studios, Våghuset och snart Habitat 7 - det är några av de kommersiella nyproduktions fastigheter som dykt upp som grannar till Första Långgatan. Här befinner du dig mitt i klustret av en spännande stadsutveckling. Med Stigbergstorget på höjden och Järntorget åt andra hållet fås en härlig mix av olika områdesstilar. Området kring Första långgatan är väldigt omtyckt och många företag söker sig hit.

Kommunikation

Järntorget är en av Göteborgs större knutpunkter och kollektivtrafiken som trafikeras av såväl bussar som spårvagnar är exemplarisk. Centralstationen nås på cirka 10 minuter med flera spårvagns- och busslinjer. 

För den som kör bil ligger E45 lättillgängligt och parkering finns längs med gatorna och i parkeringshuset Koffen. 

Service

I området finns massvis av restauranger för såväl lunch- som kvällstid. Även sociala aktiviteter i form av bowling, biljard och dart som passar ypperligt för en rolig aktivitet med företaget. Längs med Linnégatan finns dessutom flertalet mysiga butiker och inte långt ifrån även mysiga Haga nygata. Här finns all service du behöver.

Karta

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*