Kontor

GöTEBORG

Magasinsgatan 24

Snabbfakta
Adress
Magasinsgatan 24, 41118 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
135 Kvm
Uteplats
Innergård
Hiss
Ja

Toppenlokal i populärt område

Välkommen till Magasinsgatan 24. Belägen bland kvarter som myllrar av restauranger och shopping kan vi nu erbjuda en riktigt charmig kontorslokal med innegård. Planlösningen erbjuder en öppen större yta med två separata kontorsrum och ett större konferensrum. Till lokalen tillhör en innegård som delas med resterande hyresgäster. Söker du en yteffektiv lokal mitt i city så har du hittat precis rätt. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning.

Planlösning

Området

Omgivning

En lokal belägen mitt på Magasinsgatans pulserande stadsliv med granne till både Da Matteo och Artilleriet, här är platsen att vara för dig som söker en attraktiv adress för kontorsverksamhet. Med de välkända och omtyckta gatorna Vallgatan och Västra Hamngatan runt hörnet befinner du dig mitt i city med stans bästa utbud.

Kommunikation

Hit är kollektivtrafiken exemplarisk, med Grönsakstorget och Domkyrkans hållplatser precis utanför. På 5-10 minuters promenad nås även Kungsportsplatsen och Stenpiren. Hit kan du alltså ta dig kollektivt med buss, spårvagn eller båt. 

Besöksparkering finns såväl på Grönsakstorget som Kungstorget och även en del parkeringar längs med gatorna vid Domkyrkan. Dessutom finns flertalet parkeringsgarage i närområdet. 

Service

Här finns all tänkbar service, oavsett om det gäller ett snabbt ärende till en butik eller en lunch ute. Med Da Matteo, Jinx Foodtruck, Tavolo och flertalet andra välkända restauranger- och caféer.

Inom gångavstånd är också träning nära till hands, med Fitness24Seven och Friskis & Svettis runt hörnet. 

Karta

Hör av dig till oss

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*