Kontor

GöTEBORG

Östra Larmgatan 22

Snabbfakta
Adress
Östra Larmgatan 22, 411 09 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
301 Kvm
Hiss
Ja

Häftig kontorslokal högst upp i huset!

Välkommen till Östra Larmgatan 22. Här på vindsvåningen finns en fantastisk lokal som passar företaget som söker öppna, sociala ytor. Lokalen har tre WC, varav en med dusch, ett pentry samt några inglasade konferens- och mötesrum i varierande storlekar. Ytskikten är moderna och fräscha och hiss går hela vägen upp till lokalen. Här sitter ni på en utav Göteborgs bästa adresser och får på köpet även en representativ entré. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Området

Omgivning

Intill Kopparmärra och mellan välkända caféer och restauranger nås adressen Östra Larmgatan 22. Här kliver du rätt ut på gatan och in i shopping- och restaurangklustret. Runt hörnet finns dessutom välbesökta grönområdena Trädgårdsföreningen och Kungsparken som passar perfekt för en walk-and-talk eller lunchpromenad!

Kommunikation

Göteborgs största knutpunkter, som Kungsportsplatsen, Brunnsparken och Centralstationen, ligger endast ett par minuters promenad bort och gör läget oslagbart för dig som åker kollektivt till arbetet.

Med bil tar du dig smidigast via Allén in till centrum för att sedan parkera längs med gatan eller närmsta parkeringshus som är Kungsgaraget eller P-hus City.

Service

Här finns allt ni behöver och lite till. Välkända restauranger, caféer och saluhall för den som önskar en god lunch eller vill ge besökaren en bra upplevelse. Ett kliv utanför porten befinner ni er i shoppingstråket Kompassen som erbjuder mängder av butiker och all tänkbar service.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Christian Ulkner

Lokalförmedlare

Christian

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*