Kontor

GöTEBORG

Stora Nygatan 31

Snabbfakta
Adress
Stora Nygatan 31, 411 08 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
103 Kvm
Uteplats
Innergård
Hiss
Ja

Mysigt litet kontor i oslagbart läge

Välkommen till Stora Nygatan 31. En trappa upp i fastigheten finner ni denna riktigt charmiga kontorslokal med spröjsade fönster och härlig vy mot kanalen och Trädgårdsföreningen. Lokalen har öppen planlösning med trevlig social yta vid pentry samt ett konferensrum. Färgvalet i lokalen ger ett varmt och välkomnande intryck vilket skapar en "hemma-känsla" att vistas i. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning

En lokal i centrala Göteborg fast med utsikt som om det vore på landet? Ja, på denna adress är det möjligt. Här får du det bästa av alla världar; cityläge, nära till service, vatten och grönska! 

Kommunikation

Från Stora Nygatan har du gångavstånd till flera av Göteborgs största knytpunkter som Kungsportsplatsen, Heden och Centralstationen, vilket gör läget oslagbart för dig som åker kollektivt till arbetet eller som har besökare som på ett smidigt sätt ska kunna hitta till lokalen. 

Med bil tar du dig smidigast via Allén in till centrum för att sedan parkera längs med gatan eller närmsta parkeringshus som är Kungsgaraget eller P-hus City.

Service

Här finns allt ni behöver och lite till. Välkända restauranger, caféer och saluhall för den som önskar en god lunch eller vill ge besökaren en bra upplevelse. Ett kliv utanför porten befinner ni er i shoppingstråket Kompassen som erbjuder mängder av butiker och all tänkbar service.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*