Kontor

GöTEBORG

Kastellgatan 1

Snabbfakta
Adress
Kastellgatan 1, 413 07 Göteborg
Kommun
Göteborg
Objektstyp
Kontor, Övrigt
Avtalstyp
Uthyrning
Hyra
Kontakta lokalförmedlaren
Yta
120 Kvm

Fantastisk lokal vid Skanstorget

Välkommen till Kastellgatan 1, även känt som Korsettfabriken. Fastigheten är byggd 1898 och har löpande renoverats men bibehållit sin industriella charm från korsettillverkningen som ägde rum mellan 1898-1960. Här finns en lokal i bottenplan som passar för kontor eller andra kreativa verksamheter. Lokalen har välvda fönster och härligt ljusinsläpp med majoriteten öppen planlösning och två mötes- eller samtalsrum. Här har du närhet till kvarteren i Haga, Skanstorget och Skansen Kronan, som erbjuder en utav Göteborgs finaste utsiktsplatser. Välkommen att kontakta oss för frågor och visning!

Planlösning

Området

Omgivning

Söker du en lokal i city med närhet till grönområde och stort serviceutbud har du hittat rätt. Fastigheten gränsar till de allra populäraste områdena i Göteborg; Linné, Haga och Skanstorget, som vimlar av restauranger och butiker. Här sitter du i historiens vindsslag på en fantastisk adress. 

Kommunikation

Busshållplatsen Pilgatan nås på ett par minuters promenad och tar dig bland annat till knutpunkten Brunnsparken mitt i city. Går du i andra riktningen mot Linné finns flertalet buss- och spårvagnslinjer med täta avgångar in mot centrala stan och vidare sydöst.

Längs med Övre Husargatan är gång- och cykelvägar väl etablerade, vilket gör det smidigt att ta sig hit med såväl cykel som till fots.

För den som kör bil nås fastigheten lättillgängligt från alla håll och parkering finns precis nedanför på Skanstorget.

Karta

Hör av dig till oss

Isabella Eerola

Lokalförmedlare

Isabella

Emilia Drotty

Lokalförmedlare

Emilia

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*